2017

Kerstvakantie 2017

Iedere zaterdag hebben wij inloop tussen 11.00 tot 16.00 uur.
Echter tussen kerst en oud en nieuw zijn wij iedere dag, muv zondag, open voor inloop. Dan mag je binnenlopen voor info of vragen. Wij zitten op doordeweekse dagen klaar tussen 10.00 en 17.00 uur. Je kunt op die dagen ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken als je dat prettiger vindt, maar het hoeft dus niet.

Wil je nou eindelijk die oude tattoo van vroeger laten coveren, of wil je weten wat jouw idee haalbaar is en wat dan de kosten zijn? Dan ben je van harte welkom.

Natuurlijk hebben wij ook nog kado bonnen liggen. Deze kun je voor ieder gewenst bedrag aan de balie kopen.


Deborah heeft veel tekeningen/ontwerpen beschikbaar en nog plekjes in de kerstvakantie over. Dus
mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact met haar op via de mail :
Deborah

Diana is ook nog op zoek naar iemand die met haar een speciaal project wil aan gaan. Het ontwerp wat ze heeft, en nog niet helemaal afgerond is, kan op een rug of een bovenbeen gezet worden. Hier wordt een speciaal tarief voor gehanteerd. Wil jij hier meer info over en eens doornemen wat de mogelijkheden zijn,  neem dan contact op met Diana of kom langs de shop.

En voor de kaugombalgamblers, de eerst volgende wordt gehouden op Valentijns dag. Het is de laatste periode zo ontzettend druk geweest, dan we de gamble voor het nieuwe jaar wensen project overslaan. Houd de facebook pagina in de gaten voor de inschrijfdatum.

Populaire posts van deze blog

Gamble Night bij Haarlem Tattoo.

Van ontwerp tot tattoo