Kosten

Haarlem Tattoo heeft een nieuwe site: www.haarlemtattoo.nl


Heb je er goed over nagedacht, of wil je gewoon eens wat meer informatie. Je kunt altijd een mail sturen of bellen. ( "Als ik bezig ben neem ik niet de telefoon op, dus spreek dan wat in, bel ik je gelijk terug wanneer het wel kan.")

Heb je al een idee en wil je er verder mee, dan kunnen we het volgende doen:
We kunnen een afspraak maken, op mijn atelier, om je ontwerp door te nemen. Dit is kosteloos. Het heeft mijn voorkeur om eerst een gesprek te hebben. Ik kan het ontwerp dan beter afstemmen.Ik kan, wanneer de afbeelding niet geschikt is voor de tattoo deze bewerken zodat we aan de slag kunnen.

netjes ingepakt naar huis
Wanneer je idee nog niet helemaal rond is, maak ik een ontwerp.
De kosten voor het ontwerpen voor een kleine tattoo bedragen Eur 25,=, voor een grote Eur 50,= . Het bewerken van een bestaande afbeelding kost Eur 25,=. 

Aan de hand van het ontwerp kan ik je een richtprijs geven. Dit is opgebouwd naar aanleiding van het aantal uur dat ik bezig ben.

Wij geven geen prijsopgave via mail of facebook. Je moet echt even langs de shop komen. Ook voor kleine tattoo's. Op onze contact pagina kun je de tijden voor inloop terugvinden. 

Als het ontwerp besproken is, maken we een afspraak voor het zetten. Bij het maken van de afspraak vraag ik om een aanbetaling. Ook hier gelden dezelfde bedragen als bij het ontwerp. Als ik de aanbetaling ontvangen heb is de afspraak definitief.

Je bent vrij om te kiezen wat je wilt. Ik pas me hier op aan en anders adviseer ik je. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk kosteloos.

In 2018 zijn de tarieven voor tattoeëren als volgt: 

Uurtarief Diana: € 100,00
Bij kleurentattoo's geldt een toeslag van € 25,- (bij meer dan 4 kleuren)

Kleine tattoo's vanaf € 75,= (Haarlem Tattoo bepaald wat 'klein' is!!)

Er geldt altijd een minimum bedrag van Eur 75,= ivm hygiene kosten. Of de tattoo nu klein is of groot, om te starten zijn altijd dezelfde materialen en voorzorgen noodzakelijk. Daarom is het starttarief altijd Eur 75,=

De aanbetaling per afspraak is € 25,= Bij een vervolgafspraak schuift de aanbetaling mee. Deze wordt de laatste afspraak verrekend.

Wanneer na genezing jouw tattoo na gelopen moet worden, dan mag je binnen drie maanden kosteloos terug komen. Echter, wanneer je na drie maanden komt, dan vervalt dit.
Het normale uurtarief wordt dan gerekend. Wanneer je een afspraak hebt staan voor het 'nalopen' en je komt deze niet na, dan vervalt ook de garantie en wordt bij een vervolg afspraak het normale tarief gerekend.
Populaire posts van deze blog

Van ontwerp tot tattoo

2017

Gamble Night bij Haarlem Tattoo.