DianaHaarlem Tattoo heeft een nieuwe site: www.haarlemtattoo.nlDiana Saarloos is de oprichter en eigenaresse van Haarlem Tattoo.

Zij heeft verschillende opleidingen in de creactieve sector gevolgd waaronder Mode & Kleding, Reclame tekenen en de Kunstacademie. Eerder runde zij haar eigen bedrijf in Muurschilderingen maar na tien jaar besloot ze zich toe te leggen op het tatoeëren. Dit resulteerde in 2012 in de start van Haarlem Tattoo waar ze inmiddels fulltime aanwezig is.
Diana woont in Haarlem, is getrouwd en moeder van twee jongens.

Haarlem Tattoo is een ‘gesloten shop’. Dat wil zeggen dat er alleen op afspraak gewerkt wordt. Diana heeft daar bewust voor gekozen omdat ze zo de tijd kan nemen om ontwerpen op maat te maken.  Er zijn dus geen voorbeeldboeken waaruit gekozen kan worden. Diana kan je wel helpen om jouw idee uit te werken tot een persoonlijk ontwerp.

Al vanaf jonge leeftijd is Diana dol op tekenen en schilderen. Een specifieke voorkeur voor een stijl heeft zij niet. Iedere opdracht wordt op zijn eigen manier benader en juist dat maakt het werk zo bijzonder en zo leuk. Soms is het ontwerp eenvoudig, maar het verhaal erachter weer complex. Of juist andersom.

Voor meer info of een afspraak kun je mailen of bellen. Onder 'contact' staan alle gegevens.


Portfolio Zwart / Wit

Portfolio Kleur

Portfolio WaterColor

Portfolio Script

Portfolio Trash Polka

Portfolio SketchStyle

Ontwerpen

Harry Potter Tekeningen

Cover / touche up

Beschikbare ontwerpen


Populaire posts van deze blog

Gamble Night bij Haarlem Tattoo.

Van ontwerp tot tattoo