Zonder Afspraak?Haarlem Tattoo heeft een nieuwe site: www.haarlemtattoo.nlWil je informatie, een prijsopgave of een ontwerp laten maken, maar kun je door de weeks niet of vind je het lastig om er een afspraak voor te maken?

Vanaf zaterdag 26 november 2016 is Haarlem Tattoo, iedere zaterdag,
geopend tussen 11.00 en 16.00 uur.


Je kunt dan zonder afspraak langskomen. Wanneer je langskomt voor een prijsopgave of een ontwerp, neem dan zo veel mogelijk ideetjes die je hebt gezien mee. Onder het kopje 'veel gestelde vragen', rechts op de pagina, vind je nog meer tips. Lees deze door, dan kunnen wij je beter van dienst zijn.

Deze dagen zijn niet bedoeld om kleine tattoo's te zetten. Wanneer dit wel het geval is wordt het via Facebook bekend gemaakt.Kinderen onder de twaalf jaar mogen niet mee naar binnen. Het is niet toegestaan  om je kinderen mee te nemen op gesprek, tijdens het zetten (dit mag ook niet) of bij het eventuele nawerk. Ook geen baby's die anders altijd slapen! Haarlem Tattoo zit op de eerste verdieping, er is heel veel interessant grijpwerk en je aandacht is er gewoon niet helemaal bij! 


Populaire posts van deze blog

Van ontwerp tot tattoo

moeders, zussen, tantes, nichtjes...